D O K U M E N T U M A Z O N O S Í T Ó F á j l n é v : elelmiszerbolt_javitott.jpg B é l y e g k é p : https://dka.oszk.hu/130500/130511/elelmiszerbolt_javitott_kiskep.jpg F ő c í m : Alapélelmiszerek házhoz szállítás utáni kezelése B e s o r o l á s i c í m : Alapélelmiszerek házhoz szállítás utáni kezelése S z e r e p : létrehozó T e s t ü l e t i n é v : Nemzeti Népegészségügyi Központ S z é k h e l y : Budapest O r s z á g : Magyarország E s e m é n y : felvéve I d ő p o n t : 2022-10-07 E s e m é n y : elérhető I d ő p o n t : 2020-03-23 D á t u m r a v o n a t k o z ó m e g j e g y z é s : Az infografika megjelenésének időpontja. A t í p u s n e v e : infografika M e g n e v e z é s : Infografika M e g n e v e z é s : Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal A j o g t u l a j d o n o s n e v e : Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal S z e r z ő i j o g i m e g j e g y z é s e k : Forrásmegjelöléssel szabadon felhasználhatók T é m a k ö r : Orvostudomány, állatorvostan A l t é m a k ö r : Életmód, egészség, betegség T é m a k ö r : Mezőgazdaság, élelmiszeripar A l t é m a k ö r : Élelmiszerek, táplálkozás T á r g y s z ó : grafika M i n ő s í t ő : műfaj T á r g y s z ó : világjárvány M i n ő s í t ő : tárgyszó/kulcsszó T á r g y s z ó : fertőző betegség M i n ő s í t ő : tárgyszó/kulcsszó T á r g y s z ó : élelmiszer M i n ő s í t ő : tárgyszó/kulcsszó T á r g y s z ó : házhoz szállítás M i n ő s í t ő : tárgyszó/kulcsszó T á r g y s z ó : élelmiszer-tárolás M i n ő s í t ő : tárgyszó/kulcsszó T á r g y s z ó : higiénia M i n ő s í t ő : tárgyszó/kulcsszó T á r g y s z ó : 2020 M i n ő s í t ő : időszak K é p a l á í r á s : Alapélelmiszerek házhoz szállítás utáni kezelése I s m e r t e t ő s z ö v e g : "A vásárlónak ajánlott készpénzfizetés mellőzésével, utalással fizetnie! Ne kérjük, hogy a lábtörlőre vagy a földre tegyék a rendelést. A kiszállító feladata és felelőssége, hogy az elkészült ételt jól zárható, tiszta, lehetőség szerint dobozba csomagolja és lezárja, oly módon, hogy az utólagosan ne szennyeződhessen. Ha a szállító nem találkozik a fogyasztóval, az élelmiszert lehetőleg plusz zacskóban, kilincsre akasztva hagyja, a megbeszélt helyszínen. Ha a szállító találkozik a fogyasztóval, átvételkor kesztyű, maszk viselése javasolt. Győződjünk meg róla, hogy jól záró fogyasztói tájékoztatással ellátott csomagolásban érkezett az étel. Kicsomagolást követően javasolt a kezünket megmosni, fertőtleníteni. A meleg ételeknek átvételkor még forrónak kell lenni, el kell érnie a 63 °c-ot. Nem azonnali fogyasztás esetén, hűtőben tároljuk a készételt. Minden élelmiszer esetében fontos, hogy betartsuk az olyan alapvető élelmiszerbiztonsági szabályokat, mint a szennyeződéstől való védelem és a megfelelő hőkezelés (forralás, alapos sütés)." (Forrás: https://tinyurl.hu/m1MB) K a p c s o l ó d ó d o k u m e n t u m n e v e : Nemzeti Népegészségügyi Központ: Alapélelmiszerek házhoz szállítás utáni kezelése A f o r m á t u m n e v e : JPEG képállomány M e t a a d a t a d o k u m e n t u m b a n : N L e g j o b b f o r m á t u m : JPEG képállomány L e g n a g y o b b k é p m é r e t : 3000x4252 pixel L e g j o b b f e l b o n t á s : 200 DPI S z í n : színes T ö m ö r í t é s m i n ő s é g e : közepesen tömörített A z a d a t r e k o r d s t á t u s z a : KÉSZ S z e r e p / m i n ő s é g : katalogizálás A f e l d o l g o z ó n e v e : Nagy Zsuzsanna |