Normál kép: 57789092.jpg   Méret: 770x577 Színmélység: 24bit Felbontás: ismeretlen
Nagy kép: 57789092_nagykep.jpg   Méret: 3072x2304 Színmélység: 24bit Felbontás: ismeretlen
Kattintson az új ablakban való nagyításhoz! 
Click to enlarge it in a new window!

Ismertető szöveg: Révbérpuszta már a 80-as években működött, mint idegenforgalmi lovas szolgáltató hely. A majort 1999-ben adták el a jelenlegi tulajdonosoknak, ez után megkezdődött a Révbérpusztai Lovascentrum fejlesztése.
Lovascentrumunkban az idelátogatóknak egy kisebb fajta időutazásban lehet részük. A látványosságokban gazdag tanyán bepillanthatnak az életvidám kiskunok mindennapi életébe, kultúrájába. A lendületes csikósbemutató, a fülbemászó citerazene, a varázslatos kiskun ételek, valamint a tüzes italok bevezetik a vendégeket a falusi élet örömeibe. A lovas pályára néző csárdában egyszerre 240-en tudnak leülni akár télen is, a terasz ülöhelykapacitása pedig 160 fős.
A parasztudvarban megismerkedhetnek a magyar őshonos állatokkal (racka juh, szürke marha, mangalica, kecske, szamár, különféle baromfifélék), tájházban pedig az előző évszázad elején élt solti emberek életébe is bepillanthatnak. A kézműves-ház népi iparművészeknek (patkoló kovács, fazekas, szőnyegszövő, hímző, stb.) ad otthont, hogy a vendégek előtt mutathassák be a múltból táplálkozó szakmai tudásukat, kézügyességüket. (Forrás: revber.hu)


   Felvétel a kedvencek közé vagy megosztás másokkal/Bookmark or share this page